Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ»

Πηγή:  http://www.handball.org.gr 
 
Ο συνεργάτης Προπονητής του Ομοσπονδιακού της Εθνικής Γυναικών Σωκράτη Βακάλη, Γιώργος Αντωνίου επισήμανε: «Το παιχνίδι αυτό είναι δυσκολότερο από το παιχνίδι με τη Σερβία. Η Εθνική Ομάδα της Ρουμανίας έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ολλανδία. Παράλληλα όμως είναι το τελευταίο παιχνίδι του προπονητή Ράντου Βόινα στον πάγκο της Εθνικής. Θα υπάρξει μια μάχη μέσα στην ομάδα της Ρουμανίας μεταξύ των νεοτέρων και των παλαιοτέρων παικτριών για το ποιες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο συγκεκριμένο αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ της Ρουμανίας και της Ελλάδος, θα συνεχίσουμε με βάση το δικό μας μοντέλο παιχνιδιού μέχρις ότου το τελειοποιήσουμε και μπορέσουμε κάποια στιγμή να στεκόμαστε από μια θέση πολύ μεγαλύτερης ισχύος. Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα στον αγώνα. Θέλω με την ευκαιρία να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τον φανταστικό κόσμο του Αμυνταίου που μας βοήθησε με την καρδιά του κι εμείς προσπαθήσαμε να τον αποζημιώσουμε με το παιχνίδι μας και να τον κάνουμε υπερήφανο. Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια και στο Δήμο Αμυνταίου για την εξαιρετική φιλοξενία που μας επιφύλαξαν. Σε κάθε στιγμή ήταν κοντά μας για να λύσουν το παραμικρό πρόβλημα».
ΒΙΒΗ ΚΑΖΑΚΗ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΞΕΙ»Η διεθνής αθλήτρια Βιβή Καζάκη τόνισε: «Η ομάδα είναι ανεβασμένη με βάση την απόδοσή της στο παιχνίδι με τη Σερβία. ΄Εχουμε δουλέψει σκληρά με βάση την νέα φιλοσοφία που έδωσε στην ομάδα ο νέος προπονητής ο Σωκράτης Βακάλης. Συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει και θέλουμε να πετύχουμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και στη Ρουμανία.».
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ: «Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ»Από την πλευρά της η διεθνής αθλήτρια Νικολέτα Μαυρογεώργη σημείωσε: «Ο προπονητής μας ο Σωκράτης Βακάλης μας καθοδηγεί στο να παίξουμε ομαδικά και στο παιχνίδι με τη Ρουμανία. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και θέλουμε να κάνουμε μια ακόμα ιδιαίτερα καλή εμφάνιση και στη Ρουμανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου