Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΚΟΥΡΟΥΜΛΙΔΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ ΣΤΗ ΧΑΝΘ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ, ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ!

Πηγή:  http://www.handball.org.gr 
Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τις ελεύθερες και υποσχετικές μεταγραφές και οι ομάδες «τρέχουν» για να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις.
Η ΧΑΝΘ απέκτησε για έναν χρόνο από τον Φίλιππο Βέροιας τον Σάββα Κουρουμλίδη. Ο 22χρονος αριστερός ίντερ, που αγωνίστηκε Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, θα είναι ο αντικαταστάτης του Θόδωρου Ευαγγελίδη, ο οποίος υπέγραψε στην Γερμανική Σπρίνγκε. Ακόμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε για έναν χρόνο από τον Φοίβο Συκεών τον νεαρό δεξιό ίντερ Νίκο Τάτση, ο οποίος πέρσι φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος.
Ένα φλερτ πολλών ετών κατέληξε τελικά σε γάμο. Ο Ευριπίδης Ναουμίδης που σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους ήταν ένας από τους στόχους της ΑΕΚ, τελικά συμφώνησε με την «Ένωση». Ο 23χρονος πλέι μέικερ αποκτήθηκε για έναν χρόνο από τη ΧΑΝΘ και θα καλύψει έτσι το κενό του Γιώργου Βακάλη. Ο Ναουμίδης στο παρελθόν αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα. Ολοκλήρωσε το βασικό του σχήμα και ο Διομήδης Άργους, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Δεληγιάννη από τον Φίλιππο Βέροιας. Ο 30χρονος δεξιός ίντερ ήταν διακαής πόθος του τεχνικού Δημήτρη Δημητρούλια, που είδε στο πρόσωπο του έμπειρου περιφερειακού τον κατάλληλο παίκτη για αντικαταστάτη του Ουρόσεβιτς.
Τέλος αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Αλέξη Αλβανού να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια στην Γερμανία. Ο σπουδαίος διεθνής δεξιός ίντερ έπαιξε σε Βέτσλαρ, Γκούμερσμπαχ, Λόβεν, Λούμπεκε και Μπάλινγκεν, έχοντας συνολικά 241 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα και 901 γκολ! Μάλιστα το 2009 κατέκτησε με την Γκούμερσμπαχ το Κύπελλο Κυπελλούχων και είχε γίνει ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε Κύπελλο Ευρώπης. Ο 32χρονος περιφερειακός είχε απασχολήσει ΑΕΚ και Διομήδη Άργους, αλλά η επιθυμία του (λόγω οικογένειας και δουλειάς) να μείνει στη Θεσσαλονίκη, τον φέρνουν κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά τον πρώτο λόγο έχει πάντα η ΧΑΝΘ, όπου και ανήκει, χωρίς να αποκλείεται να φορέσει ξανά την φανέλα της μετά από 13 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου