Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

«Η ΑΕΚ πάντα στοχεύει στη κορυφή»

Πηγή: http://www.aekvoice.gr  του  Δημήτρη ΣκαρτσιούνηΓια τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ μίλησε το νέο απόκτημα του τμήματος χάντμπολ, Ευριπίδης Ναουμίδης ο οποίος έδειξε ενθουσιασμένος από αυτή την εξέλιξη τονίζοντας μάλιστα ότι η «Ένωση» πρέπει πάντα να έχει υψηλούς στόχους.

Ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι από του χρόνου θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» εμφανίστηκε ο Ευριπίδης Ναουμίδης μιλώντας στην «Ωρα των Σπορ». Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ όχι μόνο δήλωσε ότι δεν τον αγχώνουν οι απαιτήσεις του συλλόγου αλλά τόνισε ότι η «Ένωση» πρέπει πάντα να έχει υψηλούς στόχους όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Ωρα των Σπορ»:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί σταθερό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι στόχοι της είναι πάντα υψηλοί και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα το γεγονός ότι έρχομαι σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις».
Για το αν τον αγχώνουν οι στόχοι της ομάδας: 
«Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι έτσι. Ξέρω πολύ καλά που έρχομαι και το αντίθετο η πορεία της ομάδας με κάνει να θέλω να γίνομαι ακόμα καλύτερος. Ελπίζω να είναι μια ξεχωριστή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για το κατά πόσο μπορεί να καλύψει το κενό του Βακάλη: 
«Ο Γιώργος είναι φίλος μου και είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Δεν με αγχώνει ότι θα καλύψω τη θέση του, γιατί ο καθένας κάνει πάντα το καλύτερο μέσα στο γήπεδο».
Για τους στόχους της ΑΕΚ: 
«Η ΑΕΚ πάντα στοχεύει στην κορυφή. Αυτοί είναι οι στόχοι της, η πρώτη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου».
Για τον κόσμο της «Ένωσης»: 
«Θεωρώ τον κόσμο της ΑΕΚ σημαντικό κομμάτι όλων των επιτυχιών που έχει καταφέρει η ομάδα. Είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά σε ένα άθλημα όπως το χάντμπολ. Τον περιμένουμε και τη νέα χρονιά στο πλευρό μας και μακάρι να του δώσουμε πολλές χαρές. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους έχουμε κοντά μας σε όλους τους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου