Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

"Στόχος το νταμπλ..."

Πηγή:  http://olapaok.gr  - Από Νίκο Δραγόλια
Ο Στέλιος Υετίων μίλησε στο olaPAOK.gr για την παραμονή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, τους στόχους της επόμενης σεζόν, έκανε ένα απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά...

Τεχνικός και την νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Στέλιος Υετίων, με τον οποίο το olaPAOK.gr ήρθε σε επικοινωνία "σκαλίζοντας" μαζί του διάφορα θέματα.
"Ηταν δεδομένη η επιθυμία να είμαι στον ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν. Υπήρχε η διάθεση και από πλευράς του συλλόγου να συνεχίσουμε μαζί, οπότε ήταν θέμα ενός ραντεβού η ανανέωση", δήλωσε ο ίδιος για την παραμονή του στον "Δικέφαλο", ενώ κάνοντας ένα απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, τόνισε πως αυτή ήταν πετυχημένη.
"Το Κύπελλο ήταν μια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ. Ηταν η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που κατακτήθηκε. Οσον αφορά το πρωτάθλημα, είχαμε απώλειες στο ξεκίνημα, μετά όμως κάναμε το 20 στα 20 και είχαμε σταθερότητα. Λόγω όμως της σταθερότητας του Διομήδη που δεν ήταν φυσιολογική για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά δίκαια κατέκτησε τον τίτλο, ήταν φυσιολογικό να τον κυνηγάμε", είπε ο ίδιος και πρόσθεσε:
"Πετυχημένη η χρονιά..."
"Τόσο στο φετινό πρωτάθλημα, όσο και σε αυτό που πήραμε χάσαμε οχτώ βαθμούς, αλλά τερματίσαμε δεύτεροι στη σεζόν. Με το σκεπτικό πως το τρίπτυχο ήταν η σταθερότητα, η κατάκτηση του Κυπέλλου και η αξιοποίηση νέων παιδιών, νομίζω πως ήταν πετυχημένη η χρονιά".
Όσο για την ενίσχυση της ομάδας και το πλάνο για "τόνωση" του ελληνικού στοιχείου σε αυτήν; "Δεν είναι νωρίς για την ενίσχυση. Είναι προτεραιότητά μας να δημιουργηθεί μια ελληνική ομάδα. Γίνονται κινήσεις αυτή την στιγμή. Με βάση τις οικονομικές δυνατότητες, έχουμε ως στόχο να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ και θέλουμε να πετύχουμε".
"Πρωτάθλημα και Κύπελλο..."
Την νέα σεζόν στόχος το νταμπλ; "Σαφώς...", τόνισε αρχικά. "Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ έχει στόχο πάντα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία γενικότερα, όχι μόνο στο χάντμπολ και πρέπει να είναι στόχος το νταμπλ για εμάς. Εχουμε και είναι δεδομένη η υποστήριξη του Α.Σ. έτσι ώστε να πετύχουμε", πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος μίλησε και για τις ευρωπαικές υποχρεώσεις της ομάδας.
"Εχουμε δηλώσει συμμετοχή και στην Ευρώπη. Θέλουμε εκεί να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Το Τσάλεντζ Καπ το κατέκτησε φέτος ο Διομήδης, δεν σημαίνει βέβαια πως θα το κατακτήσουμε και εμείς, όμως είναι μια διοργάνωση που απουσιάζουν μεγάλες δυνάμεις και νομίζω πως είναι κατάλληλη για τις ελληνικές δυνάμεις με βάση πάντα την κατάσταση που υπάρχει σε οικονομικό επίπεδο".
"Κλειδί για την επιτυχία η σχέση μας με τον κόσμο"
Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην φτάσει και στον κόσμο του "Δικεφάλου" για τον οποίο ο Υετίων... έσταζε μέλι τονίζοντας πως θα πρέπει να ξέρει ότι η ομάδα δεν θα τους απογοητεύσει.
"Είναι μεγάλη η βοήθεια του κόσμου. Η ομάδα βγάζει... ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, είναι από τα κλειδιά της επιτυχίας αυτό. Θέλουμε την υποστήριξή του, τόσο όσον αφορά την φωνή, όσο και όσον αφορά τα διαρκείας. Η βοήθεια του είναι μεγάλη, φάνηκε και στον τελικό με την ΑΕΚ.
Θα πρέπει οι φίλαθλοί μας να ξέρουν καλά πως δεν θα τους απογοητεύσουμε και πως πάντα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Η σχέση που έχουμε με τον κόσμο μας είναι καλή σε μόνιμη βάση", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου