Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στόχος η ανάπτυξη του χάντμπολ

Πηγή:  http://www.thebest.gr 
Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. θα συμμετάσχει στο συμπόσιο της ΟΧΕ στο Λουτράκι

Μία σημαντική ενέργεια για την ανάπτυξη του χάντμπολ θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στο Λουτράκι, από την Ομοσπονδία Χειροσφαίριση Ελλάδας το διάστημα από 21-23 Σεπτεμβρίου. Θα πάρουν μέρος οι διαιτητές, κριτές, προπονητές, παράγοντες, αθλητές και γενικότερα όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα.
Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. θα συμμετάσχει στο συμπόσιο της ΟΧΕ, με την Κ.Ε.Δ./Ο.Χ.Ε., τον ΠΑ.Σ.Α.Χ., τους κριτές και τους παράγοντες του αθλήματος για πρώτη φορά στο sportcamp του Λουτρακίου το διάστημα από 21-23 Σεπτεμβρίου 2012.
Στο τριήμερο του συμποσίου εκτός από τις συνεδριάσεις του ΣΥ.Π.Χ.Ε. όπου θα αναλυθούν και θα συζητηθούν προπονητικά θέματα, θα υπάρξουν και κοινές συνεδριάσεις με όλους τους συντελεστές του αθλήματος προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.
Ο πρόεδρος του ΣΥ.Π.Χ.Ε. Ι. Βαρελτζής δήλωσε: «Η ΟΧΕ ξεκινάει έναν καινούργιο θεσμό, "το κοινό συμπόσιο" όλων των συνιστωσών του αθλήματός μας. Ο ΣΥΠΧΕ χαιρετίζει κάθε καινοτόμο προσπάθεια που σκοπό έχει να συζητιούνται όλα τα θέματα που αφορούν το Χάντμπολ, ούτως ώστε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα τα οποία θα αξιοποιηθούν στη συνέχεια για την εξέλιξή του.
Πιστεύουμε ότι, οι προπονητές καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιτυχία του Συμποσίου σηματοδοτώντας μια νέα αρχή για την πρόοδο και διάδοση του χάντμπολ στην Ελλάδα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμονή και η διατροφή των προπονητών θα καλυφθεί από την Ο.Χ.Ε. δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου