Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Συνέχεια στο ευρωπαϊκό ταξίδι για Διομήδη

Πηγή: http://www.sport-fm.gr
Στην μάχη για το δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup ρίχνεται απόψε ο Διομήδης Άργους (19:00,Κλειστό Αγίας Τριάδας) απέναντι στη Μαδέιρα. 
Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, με κεκτημένη ταχύτητα από τις ευρωπαϊκές νίκες κόντρα στην ΑΕΚ και τις άνετες επικρατήσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των δευτεραθλητών Πορτογαλίας στο δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης. 
Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στο sport-fm.gr για τη φετινή ευρωπαϊκή πρόκληση. Ο τεχνικός των Αργιτών, τόνισε πως η ομάδα του δε θα πρέπει να επαναπαυτεί στο γεγονός πως και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Άργος και θα χρειαστεί να δείξει τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης για να πάρει την πρόκριση: 
«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το δικό μας η οποία, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν έχει έρθει για τουρισμό. Εμείς θα χρειαστεί να είμαστε εξίσου καλοί και στα δύο ματς και να έχουμε τον ίδιο βαθμό σοβαρότητας σαν να παίζαμε εκτός έδρας», ανέφερε ο προπονητής των «λύκων». 
Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να οριοθετήσει και τους φετινούς ευρωπαϊκούς στόχους των «πρασίνων»:«Συμμετέχουμε σε έναν πολύ δυσκολότερο θεσμό φέτος, οπότε κάθε βήμα που θα κάνουμε αποτελεί τεράστια επιτυχία. Θεωρώ πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε ελληνικό σύλλογο να καταφέρει στο άμεσο μέλλον να μπει στους ομίλους, όμως αν περάσουμε τους Πορτογάλους και έχουμε μια ευνοϊκή κλήρωση για τον επόμενο γύρο, τίποτα δεν αποκλείεται», κατέληξε ο Δημητρούλιας. 
Ο Διομήδης θα παραταχθεί με όλους τους αθλητές του ετοιμοπόλεμους, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Άργους. 
Δήμητρα Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου