Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Θρίλερ για Δούκα, πρώτη νίκη για ΧΑΝΘ

Πηγή: http://www.sport-fm.gr
Τη νίκη κόντρα στον Αερωπό πανηγύρισε σε ένα ματς θρίλερ ο Δούκας. Στην τελευταία φάση η αθηναϊκή ομάδα κράτησε την διαφορά του ενός γκολ και με 28-27 επικράτησαν των Εδεσσαίων. Πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα για τη ΧΑΝΘ με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας, νίκη και για τον Φοίβο Συκεών. 
Ο Δούκας κατάφερε να πάρει τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα όταν και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γεωργιάδης κατέβασε τα ρολά σε σουτ του Γιόσμου, ο οποίος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Αερωπό. Οι Εδεσσαίοι αν και προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά, επτά λεπτά πριν το τέλος, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και ηττήθηκαν με 28-27. 
Η ΧΑΝΘ σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αν και δύσκολα, τελικά επικράτησε του Άρη Νικαίας με 31-26. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ. 
Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, ο Φοίβος Συκεών ήταν εκείνος που πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Ο Φοίβος πέτυχε το δεύτερο επιτυχές αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και πλέον βλέπει με άλλο μάτι την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, οι Λουτρακιώτες γνώρισαν την τέταρτη τους ήττα και τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα. 
Τα αποτελέσματα και τα πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: 
Παρασκευή 19/10 
ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας 34-22 
Σάββατο 20/10 
ΑΕΚ-Πανελλήνιος 36-17 
Χ.Α.Ν.Θ.-Άρης Νικαίας 31-26
Δούκας-Αερωπός Έδεσσας 28-27
Φοίβος Συκεών-Ποσειδώνας Λουτρακίου 28-27
Τετάρτη 24/10 
ΓΑΣ Κιλκίς-Διομήδης Άργους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου