Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Στην Ιταλία η εθνική ομάδα ανδρών

Πηγή: http://www.handball.org.gr/


Αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την πόλη Λάβις της Ιταλίας, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας χάντμπολ ανδρών, προκειμένου αύριο Σάββατο, να αντιμετωπίσει την Ιταλία, στο 2ο αγώνα της, για τον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
Στη 1.10μμ η ελληνική αποστολή αναχώρησε με πτήση της Alitalia για την Ρώμη, στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Βερόνα και από εκεί οδικώς θα βρεθεί σε περίπου μια ώρα στην πόλη Λάβις, όπου αύριο στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Η πόλη Λάβις βρίσκεται 5 χλμ από το Τρέντο και 50χλμ από το Μπολτσάνο.
Αρχηγός αποστολής της εθνικής, είναι ο πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Γιώργος Κρανάκης (προπονητής), Παναγιώτης Μεσσήνης (βοηθός προπονητής), Κώστας Μαναβής (γιατρός), Παύλος Καλαβάζης (φυσιοθεραπευτής)
Οι 16 παίκτες που έχει στην διάθεση του, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Κώστας Τσιλιμπάρης, Κώστας Γουργούμης, Βύρων Παπαδόπουλος, Διονύσης Γεωργιάδης, Γρηγόρης Σανίκης, Σπύρος Μπαλωμένος, Θοδωρής Πετρίδης, Χάρης Μάλλιος, Αλέξης Αλβανός, Αλέξανδρος Βασιλάκης, Κώστας Δεληγιάννης, Σάββας Καρυπίδης, Δημήτρης Τζιμούρτος, Γιώργος Χαλκίδης, Σωτήρης Μαραγκός, Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου.
Απεσταλμένος ΠΣΑΤ είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζηδημητρίου (novasport fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου