Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ»

Πηγή: http://www.handball.org.gr/
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός τεχνικός): «Είναι ακόμα μεγαλύτερη επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί οι σχεδιασμός και ο προγραμματισμός με την ομοσπονδία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη που πέτυχαν. Είχαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ νωθροί με προβλήματα στην άμυνα. Στο δεύτερο ήμασταν καλοί και μας δόθηκε η ευκαιρία να πετύχουμε εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό».
Φράνκο Τσιόντσιο (προπονητής Ιταλίας): «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό με καλή άμυνα. Στο δεύτερο έπεσε πολύ η ομάδα και κανείς δεν έκανε αυτά που έπρεπε. Έγιναν χαζά λάθη, μη μυαλωμένες προσπάθειες και στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα κατέρρευσε»
Αλέξανδρος Βασιλάκης (δεξιός ίντερ): «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι στην άμυνα, χωρίς να είναι τόσο κακή η επίθεση. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Στο β' μέρος μας βοήθησαν και οι αποκρούσεις του Τσιλιμπάρη. Παίξαμε με μυαλό και πήραμε μια δίκαιη νίκη που δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Η Ιταλία είναι μια καλή ομάδα που πρέπει να τη σεβαστούμε και στο δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε στην Ελλάδα. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο του ομίλου»
Β' ΟΜΙΛΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ελλάδα 4 74-39
2. Ιταλία 0 25-31
3. Μ. Βρετανία 0 14-43

*Η Ελλάδα έχει ένα ματς περισσότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου