Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Πηγή: http://www.handball.org.gr
 

Την κορυφή του τουρνουά «Duke 2013» στην κατηγορία των παμπαίδων κατέκτησε ο Πανελλήνιος, όντας αήττητος με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια. Οι «Ολυμπιονίκες» υπό την καθοδήγηση του παίκτη της ανδρικής ομάδας Χρήστου Δημήτρουλα, απέδειξαν πως κάνουν δυναμική προσπάθεια -μετά από αρκετά χρόνια- στα τμήματα υποδομής τους. Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Αναγέννηση Βύρωνα, ενώ την τρίτη πήρε ο Ιωνικός ΝΦ.
MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο Άρης Σαλαπάτας του Πανελληνίου, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Παναγιώτης Καφούσης (Ιωνικός ΝΦ) με 60 γκολ.
Με την ομάδα του Πανελληνίου αγωνίστηκαν οι: Λέσι, Χρονάκης, Καραγκιοζίδης, Νικολούτσος, Κεσάρι, Τσακουρίδης, Μπαγάκης, Σαλαπάτας, Κούκα, Μάλλιος, Κουφόπουλος, Κυριαζίδης, Μητροφάνης.

Τελική βαθμολογία
1. Πανελλήνιος 9
2. Αναγέννηση Βύρωνα 6
3. Ιωνικός ΝΦ 6
4. ΓΣ Χανίων 4
5. ΑΣΕ Δούκα 3
6. Διομήδης Άργους 2

«Πανδαισία χάντμπολ»

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος της ΕΣΧΑ Θανάσης Κοντογεώργος, ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Γιάννης Βαρελτζής, πολλοί προπονητές, πλήθος γονέων, αλλά και απλός κόσμος. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας που έκανε και την απονομή στον Πανελλήνιο σχολίασε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δούκα, σε όσους ασχολούνται με τα εκπαιδευτήρια, το Δαϊς και τις ομάδες του για την διοργάνωση και την πανδαισία χάντμπολ που μας πρόσφεραν. Τέτοια τουρνουά σαν και αυτό του ΑΣΕΔ και του ΠΑΟΚ που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Σαν πρόεδρος της Ομοσπονδίας φεύγω ικανοποιημένος από το επίπεδο των αγώνων και των αθλητών και με την πεποίθηση ότι αυτή η φουρνιά των παικτών είναι σε σωστές βάσεις και θα μπορέσουν να αναπτύξουν το άθλημα. Εύχομαι καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συντελεστές, στους αθλητές και τους γονείς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου